+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

*Slika: Horizon results platform pbs.twimg.com

Horizon results platform

20/11/2020

Europska komisija omogućila je pristup novouređenoj Horizon Results Platform, središnjem mjestu na kojemu su dostupni rezultati istraživanja financiranih od strane Europske komisije.

Horizon Results Platform, kao dio portala Funding & tender opportunities, pruža korisnicima programa financiranja FP7 i Obzor 2020. besplatan prostor u kojemu mogu predstaviti ključne rezultate vlastitih financiranih projekata željenoj publici u svrhu njihove promocije i podizanja vidljivosti.

Platforma je jednostavna i sigurna za uporabu, a služi i kao alat za lakše uspostavljanje komunikacije među zainteresiranim dionicima koji na temelju relevantnih informacija o predstavljenom projektu mogu stupiti u kontakt jedni s drugima. Korisnici sami mogu upravljati informacijama o svojem projektu i ažurirati ih prema vlastitoj želji kako bi sliku svojeg projekta učinili potpunijom i privlačnijom. Ciljana publika vrlo je široka. Obuhvaća investitore, istraživače, znanstvenike, poduzetnike, financijske stručnjake, političare i druge koji redovito posjećuju stranicu.

Europska komisija koristi Platformu i za informiranje o relevantnim predstojećim pozivima za dostavu projektnih prijedloga, predstavljanje različitih događaja i objavu drugih relevantnih vijesti.

Više o tome što korisnici sami kažu o Platformi možete saznati u videu, a upute za korištenje Platforme možete pronaći na poveznici.

Vijest preuzeta sa https://www.obzor2020.hr/obzor2020-novosti-pregled/horizon-results-platform

NAJNOVIJE

Skip to content