+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

Poljsko-hrvatska drvoprerađivačka konferencija održana 28.09.2016. u Vinkovcima

11/10/2016

28.09.2016 u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je Poljsko-hrvatska drvoprerađivačka konferencija s poslovnim razgovorima u organizaciji Drvnog klastera SLAVONSKI HRAST, Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Vukovar, Agencije za razvoj HRAST i Vukovarsko-srijemske županije. Konferencija je održana u okviru posjeta poljske delegacije drvoprerađivačkog sektora iz Velikopoljskog vojvodstva Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Pozdravne riječi su uputili župan Božo Galić i prvi tajnik poljskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, Marek Suchowiejko. Predstojnik Zavoda za uzgajanje šuma, Hrvatskog šumarskog instituta dr. sc. Tomislav Dubravac predstavio je na konferenciji Spačvanski bazen i Slavonski hrast. Tomislav Dubravac, koordinator projekta “Ekološke klimatske promjene i problem obnove šuma hrvatskog lužnjaka Spačvanskog bazena” Hrvatskog šumarskog instituta, rekao je da bi se moglo dogoditi da za 30 godina nećemo imati što sjeći i zato sada moramo biti pametni i izboriti se za održivi razvoj naših šuma.

Službeni dio konferencije je završio s predstavljanjem poljskih i hrvatskih tvrtki i poslovnim razgovorima o suradnji u razvoju novih finalnih proizvoda i zajedničkom izlasku na treća tržišta.

2

slavonija...vinkovci...28.09.2016. velika zupanijska vijecnica; u okviru posjeta poljskih tvrtki iz sektora prerade drva i proizvodnje namjestaja vukovarsko-srijemskoj zupaniji, hrvatska gospodarska komora zupanijska komora vukovar, drvni klaster "slavonski hrast" i vukovarsko-srijemska zupanija organizirali poljsko-hrvatsku drvopreradjivacku konferenciju s poslovnim razgovorima; foto Gordan Panić ------ 2 stupca color ekonomija

NAJNOVIJE

Skip to content