+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

Poziv na likovni natječaj u sklopu 10. Dana otvorenih vrata

01/03/2023

Povodom 10. Dana otvorenih vrata 18. svibnja 2023. godine Hrvatski šumarski institut organizira likovni natječaj  na temu:  „ŠUME ZA BUDUĆNOST“

Pozivamo djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta da se prijave na naš natječaj svojim likovnim radovima inspiriranim na temu „Šume za budućnost“.

Natječaj se otvara 01. ožujka  2023. i traje zaključno do 30. travnja 2023.

Radovi se natječu u tri kategorije:

  • Radovi predškolske djece
  • Radovi učenika osnovnih škola od 1. do 4. razreda
  • Radovi učenika osnovnih škola od 5. do 8. razreda

Nagrade:

Po 10 najboljih radova iz svake kategorije prema odabiru naše komisije bit će izloženi u prostorijama Hrvatskog šumarskog instituta i  u elektroničkom obliku na web stranici instituta: www.sumins.hr

Po 3 najbolja rada iz svake kategorije bit će nagrađeni na Danu otvorenih vrata Hrvatskog šumarskog instituta, koji će se održati 18. svibnja 2023.

Rezultati:

Javno će biti objavljeni najkasnije do 12. svibnja 2023. godine na web stranici instituta:  www.sumins.hr

Radove treba slati na adresu:

Hrvatski šumarski institut

Cvjetno naselje 41

10 450 Jastrebarsko

S naznakom „za likovni natječaj“

 

Na poleđini rada, molimo Vas da naznačite svoje ime i prezime, godine, razred, naziv i adresu vrtića/škole.

Uz likovni rad, potrebno je dostaviti potpisanu suglasnost za sudjelovanje na Natječaju.

Kao kontakt osoba vodit će se ona osoba koja je vlastoručnim potpisom dala pisanu suglasnost za učenikovo sudjelovanje na Natječaju. Navedeni kontakt podatci koristit će se isključivo za kontaktiranje nagrađenih.

Likovni radovi pristigli na Natječaj bez potpisane suglasnosti neće se razmatrati.

Ovdje možete preuzeti suglasnost za roditelje / zakonske zastupnike.

Ovdje možete preuzeti suglasnost za odgojitelje / nastavnike.

ZAŠTITA PODATAKA:

Prijavom na Natječaj roditelj djeteta ili učitelj koji prijavljuje dijete (koji garantira da ima pristanak roditelja prijavljenog djeteta) daje izričitu dobrovoljnu privolu da se ustupljeni podatci djeteta koriste (obrađuju) u svrhu sudjelovanja na Natječaju i obavijest o rezultatima kreativnog likovnog ili literarnog  Natječaja Hrvatskog šumarskog instituta, Cvjetno naselje 41, 10450 Jastrebarsko, koje će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH i to tako da se podatci koriste sve do završetka Natječaja (nakon kojeg će se ustupljeni podaci brisati) ili ranijeg povlačenja privole na koju uvijek ima pravo. Roditelj djeteta ili učitelj koji prijavljuje dijete (koji garantira da ima pristanak roditelja prijavljenog djeteta) od Hrvatskog šumarskog instituta poštom ili elektroničkim putem može zatražiti pristup osobnim podatcima, ispravak i/ili brisanje podataka, ograničavanje obrade podataka s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravo na prenosivost podataka, postavljanje upita službeniku za zaštitu podataka putem elektronske pošte: ured@sumins.hr ili poštom na adresu: Cvjetno naselje 41, 10 450 Jastrebarsko te pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatra da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

 

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Osoba za kontakt u vezi natječaja je Renata Stojaković, dipl. knjižničar, koordinator Dana otvorenih vrata (e-mail: renatas@sumins.hr; tel: 01/6273-017; mob: 099/406-2020)

 

Veselimo se Vašem odazivu!

Vaš Hrvatski šumarski institut.

 

NAJNOVIJE

Skip to content