+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

Poziv na literarni natječaj u sklopu 11. Dana otvorenih vrata

05/03/2024

Povodom 11. Dana otvorenih vrata 16. svibnja 2024. godine Hrvatski šumarski institut organizira literarni natječaj  na temu:  „ŠUMSKE TAJNE  – Otkrivanje čuda prirode“

Pozivamo djecu osnovnoškolskog uzrasta da se prijave na naš natječaj svojim literarnim radovima inspiriranim na temu „ŠUMSKE TAJNE – Otkrivanje čuda prirode“.

Natječaj se otvara 05. ožujka 2024. i traje zaključno do 03. svibnja 2024.

Ako mislite da  imate priču, bajku, slikovnicu ili pjesmicu na ovogodišnju temu “Šumske tajne – Otkrivanje čuda prirode“, izrazite se literarnim radom. Vrsta i duljina literarnih radova nisu unaprijed zadane.

Radovi se natječu u dvije kategorije:

    • Radovi učenika osnovnih škola od 1. do 4. razreda
    • Radovi učenika osnovnih škola od 5. do 8. razreda

Nagrade:

Po 10 najboljih radova iz svake kategorije prema odabiru naše komisije bit će izloženi u prostorijama Hrvatskog šumarskog instituta.

Po 3 najbolja rada iz svake kategorije bit će nagrađeni na Danu otvorenih vrata Hrvatskog šumarskog instituta, koji će se održati 16. svibnja 2024.

Rezultati:

Javno će biti objavljeni najkasnije do 10. svibnja 2024. godine na web stranici instituta: www.sumins.hr

Radove treba slati na adresu:

Hrvatski šumarski institut

Cvjetno naselje 41

10 450 Jastrebarsko

S naznakom „za literarni natječaj“

 

ili na e-mail adresu: renatas@sumins.hr

 

Na poleđini rada, molimo Vas da naznačite svoje ime i prezime, godine, razred, naziv i adresu škole.

Uz literarni rad, potrebno je dostaviti potpisanu suglasnost za sudjelovanje na Natječaju.

Kao kontakt osoba vodit će se ona osoba koja je vlastoručnim potpisom dala pisanu suglasnost za učenikovo sudjelovanje na Natječaju. Navedeni kontakt podatci koristit će se isključivo za kontaktiranje nagrađenih.

Literarni radovi pristigli na Natječaj bez potpisane suglasnosti neće se razmatrati.

Ovdje možete preuzeti suglasnost za roditelje / zakonske zastupnike.

Ovdje možete preuzeti suglasnost za odgojitelje / nastavnike.

ZAŠTITA PODATAKA:

Prijavom na Natječaj roditelj djeteta ili učitelj koji prijavljuje dijete (koji garantira da ima pristanak roditelja prijavljenog djeteta) daje izričitu dobrovoljnu privolu da se ustupljeni podatci djeteta koriste (obrađuju) u svrhu sudjelovanja na Natječaju i obavijest o rezultatima kreativnog likovnog ili literarnog  Natječaja Hrvatskog šumarskog instituta, Cvjetno naselje 41, 10450 Jastrebarsko, koje će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH i to tako da se podatci koriste sve do završetka Natječaja (nakon kojeg će se ustupljeni podaci brisati) ili ranijeg povlačenja privole na koju uvijek ima pravo. Roditelj djeteta ili učitelj koji prijavljuje dijete (koji garantira da ima pristanak roditelja prijavljenog djeteta) od Hrvatskog šumarskog instituta poštom ili elektroničkim putem može zatražiti pristup osobnim podatcima, ispravak i/ili brisanje podataka, ograničavanje obrade podataka s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravo na prenosivost podataka, postavljanje upita službeniku za zaštitu podataka putem elektronske pošte: ured@sumins.hr ili poštom na adresu: Cvjetno naselje 41, 10 450 Jastrebarsko te pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatra da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

 

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Osoba za kontakt u vezi natječaja je Renata Stojaković, dipl. knjižničar, koordinator Dana otvorenih vrata (e-mail: renatas@sumins.hr; tel: 01/6273-017; mob: 099/406-2020)

Veselimo se Vašem odazivu!

Vaš Hrvatski šumarski institut.

NAJNOVIJE

Skip to content