+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

Prva međunarodna znanstvena konferencija za mlade istraživače Jugoistočne Europe

17/01/2023

 

Prva međunarodna znanstvena konferencija za mlade istraživače Jugoistočne Europe

„Šumarska znanost: razvoj i napredak na temeljima prošlosti“ – 10.veljače 2023. godine

 

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o Prvoj međunarodnoj znanstvenoj konferenciji mladih istraživača Jugoistočne Europe u organizaciji Hrvatskog šumarskog instituta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, Sveučilišta u Zagrebu.

Konferencija će se održati 10. veljače 2023. godine (petak) u Jastrebarskom, u kongresnom centru Princess.

Konferencijom se obilježava 25. godišnjica sjećanja na tragično preminule znanstvenike koji su za sobom ostavili neizbrisivi trag u šumarskoj znanstvenoj zajednici: dr.sc. Nikola Komlenović, dr.sc. Branimir Mayer, dr.sc. Petar Rastovski, prof.dr.sc.  Ante Krstinić, mr.sc. Zlatko Perić i mr.sc. Goran Bušić. Također, ovogodišnja tema konferencije „Šumarska znanost: razvoj i napredak na temeljima prošlosti“ poseban fokus stavlja na ulogu mladih znanstvenika u razvoju i napretku šumarske znanosti u našoj regiji, stoga će se u znanstvenom dijelu konferencije omogućiti mladim znanstvenicima izložiti svoja istraživanja.

Cilj konferencije je osnažiti povezivanje sa znanstvenom zajednicom jugoistočne Europe i prezentirati istraživanja iz šireg područja šumarstva.

Konferencija se održava uz potporu međunarodnih organizacija IUFRO (International Union of Forest Research Organizations) i EFI (European Forest Institute).

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Program

Registracija

NAJNOVIJE

Skip to content