+385 (0)98 324795, +385 (0)98 340497

ROSEWOOD CENTAR ZA ISTOČNU EUROPU EXPERT PANEL O REGIONALNOJ UPORABI DRVNE SIROVINE SWOT ANALIZA I VALORIZACIJA DOBRIH PRAKSI

31/10/2018

Dana 24. listopada 2018. godine, u prostorima Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, održana je panel radionica o regionalnoj uporabi drvne sirovine u sklopu ROSEWOOD projekta za Istočnoeuropski centar ROSEWOOD mreže.

Centar kompetencija d.o.o. je u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizirao Expert panel međunarodnog karaktera. Osim hrvatskog partnera na ROSEWOOD projektu Hrvatskog šumarskog instituta, prisustvovali su predstavnici Energetskog instituta Hrvoje Požar i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovali su i partneri iz Slovenskog šumarskog instituta te partneri iz Rumunjske KO-FA (PROWOOD) i Transylvanian Furniture Cluster-a.

Pozdravne govore održali su direktor Centra kompetencija d.o.o. Ivan Ambroš, te prodekan Šumarskog fakulteta Stjepan Pervan.

Na panelu je prezentirana SWOT analiza drvnog sektora Istočnoeuropskog centra ROSEWOOD mreže koju su stručnjaci finalizirali svojim prijedlozima izmjena i dopuna temeljenim na svom stručnom znanju i dugogodišnjem iskustvu u sektoru.

Osim SWOT analize, prezentirane su najbolje prakse i inovacije prikupljene u okviru Istočnoeuropskog centra te prioritizacija istih sukladno utjecaju na slabosti iz SWOT analize.

Expert panel je priveden kraju prezentacijom najboljih praksi i inovacija iz sjevernog, centralnog i južnog centra ROSEWOOD mreže. Izdvojene su prakse i inovacije prikupljene u okviru ostalih centara s potencijalnim pozitivnim utjecajem na slabosti definirane SWOT analizom.

Expert panel je rezultirao prihvaćenom SWOT analizom, prihvaćenim postupkom prioritizacije najboljih praksi i inovacija Istočneuropskog centra ROSEWOOD mreže, te prihvaćenim prijedlogom najboljih praksi i inovacija iz drugih centara ROSEWOOD mreže.

 

NAJNOVIJE

Skip to content